Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek via een e-mail aan info@uitvaartverzorgingyvonnevos.nl of via het formulier onderaan.

Warm afscheid.

10 maanden na het overlijden van pap moesten we ook ons mam voorgoed loslaten. Vanaf het 1e moment dat je binnen kwam hadden wij een goed en warm gevoel. Je was rustig, en de begeleiding ging stap voor stap. Je had hele bijzondere ideeën, die het afscheid speciaal maakte. Omdat pap zijn afscheid toen bescheiden gehouden moest worden ivm de corona werd ook pap nog betrokken bij het afscheid van mam. Zo konden familieleden die geen afscheid hadden genomen van pap dit alsnog doen. Dit was jou idee, hier hebben we veel reactie's op gehad. Ook Geert is een hele fijne warme man die veel voor ons betekend heeft. Zijn teksten, inhoudelijk ingaan op de muziek, de gedichten en ook het verhaal van " de cirkel is rond". Het klopte gewoon. En bij het lied, "samen zijn" word pap bij mam gezet, dit waren de kleine dingen die het speciaal maakte. Wij kijken terug op een mooi, warm, liefdevol afscheid, mam heeft het op deze manier verdient. En daar zijn we trots op. Yvonne, Geert, bedankt voor alles!

- Familie van Lier (Meterik)
Afscheid op maat!

Lieve Yvonne en team, Met passie, liefde en een super gevoel voor wat Francoise en wij als familie voor ogen hadden met de "afscheidsviering" heb jij ons bijgestaan na het overlijden van mijn grote liefde. De week na het overlijden in aanloop naar het afscheid werd onder jouw leiding een week om nooit te vergeten. Niets was te gek en alles wat Francoise voor ogen had hoe het eruit moest komen te zien gebeurde. Zelfs heb je door jouw aanvullingen het nog specialer en persoonlijker gemaakt. Dit alles maakte het voor ons als gezin en voor de gehele familie onvergetelijk en draagt enorm bij in het verwerkingsproces. Wij zijn jou enorm dankbaar en hadden ons geen beter afscheid kunnen wensen.

- Familie de Veer (Sevenum)
Fijne, respectvolle begeleiding.

Bedankt Yvonne en je team voor de hele fijne manier waarop jullie ons begeleid hebben in de dagen na het overlijden en tijdens de begrafenis van mijn lieve vrouw, onze (schoon-) moeder en oma. We vonden het heel fijn dat jullie op een hele persoonlijke en respectvolle wijze met onze wensen omgingen. We missen haar maar het helpt dat we op zo'n mooie manier afscheid hebben kunnen nemen. Dat geeft ons troost. Nogmaals heel hartelijk dank.

- Familie van de Pas (Melderslo)
Mooi afscheid.

Ha Ron, wat zijn we blij dat je ons hebt geholpen met het afscheid nemen van pap, van begin tot het einde. Het voelde vertrouwd en eigen, alles was te bespreken, je hielp waar het nodig was en je voelde alles goed aan, zeker ook met die ‘gekkigheidjes’ tussendoor en dan weer bij de les. En je was zo lief voor mam die je op het laatst nog een arm aanbood bij het crematorium. Gewoon, of eigenlijk, vooral die kleine dingen. Dank je wel! En Yvonne, wat een mooi idee met de rozen tijdens het afscheid thuis van ons pap en jullie (allemaal) hebben ons daarbij geweldig geholpen. Nogmaals dank je wel. Hartelijke groeten.

- Familie Janssen (Leunen)
Dank!

Beste Yvonne, Onze (schoon)moeder en oma kreeg een totaal onverwacht slecht nieuws bericht en slechts enkele weken later hebben we helaas al afscheid genomen van haar. Gedurende de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart heb je ons met raad en daad bijgestaan. Je adviezen en voorstellen hebben na later bleek ook allemaal gewerkt. Met name hoe je ons geholpen hebt om samen met pap/opa die laatste dag van de uitvaart door te komen en het een waardig en respectvol afscheid te maken, zal ons altijd bij blijven. Yvonne en medewerkers hartelijk dank voor de steun en werk hetgeen jullie verricht hebben.

- Familie Keijsers (Melderslo)
Dankjewel!

Hallo Yvonne en Team, het is alweer een jaar geleden dat onze moeder is overleden. Er ligt een kaartje in de bus van Team Uitvaartverzorging Yvonne Vos. Wat attent, lief, het heeft ons heel goed gedaan. We hebben dit zeer gewaardeerd, Top! Het gemis is nog erg groot, maar we zijn er voor elkaar. Nogmaals, heel veel dank!! Het allerbeste toegewenst voor het hele team. Lieve groetjes.

- Familie Philipsen (Sevenum)
Hartelijk en professioneel.

Via onze verloskundige kregen wij de naam van Yvonne Vos doorgegeven toen onze dochter onverwachts stil geboren is bij een zwangerschap van 39 weken. Yvonne stond meteen klaar voor ons en was voor onze eerste kennismaking al aan de slag geweest voor ons om de eerste ideeën al te maken voor de uitvaart van Liza. Yvonne kwam met adviezen en opties waar wij nog niet eerder aan gedacht hadden. Ze onderhield het contact met Rens de Peijper en Paula Swinkels voor de balseming, zij hebben geweldig werk verricht en daardoor kon Liza ruim 1 week bij ons thuis zijn voordat de uitvaart was. Hierdoor kregen we alle tijd om alles te regelen, herinneringen te maken met Liza en te herstellen van de bevalling. Het afscheid was echt op maat gemaakt, er werd goed gekeken naar onze persoonlijke wensen. Yvonne gaf ons de ruimte en bewaakte daarnaast ook de tijd. We hebben een prachtig afscheid gehad bij Aerdehof waarvoor we Yvonne en haar gehele team ontzettend dankbaar voor zijn.

- Rob, Astrid en Joep Alaerds (Horst)
Van harte bedankt!

Yvonne, nogmaals van harte bedankt, voor de begeleiding vóór, tijdens en na het afscheid van Gerrit. Ik heb er een heel goed (trots) gevoel aan overgehouden. Er wordt nog steeds, met respect en bewondering over gesproken én gelachen. Je was top!

- Elly Bongers (Sevenum)
Bedankt!

Wat heb je ons goed begeleid met het afscheid van ozze pap. Het was echt heel fijn om dit met jou samen te mogen doen. We hebben echt een geweldige dienst gehad en alles er om heen was ook super goed geregeld. Bedankt!

- Familie Driessen (Sevenum)
Hartstikke bedankt!

Yvonne, met een zeer voldaan gevoel kijken we terug op het afscheid van pap afgelopen zaterdag. We willen je dan ook hartstikke bedanken voor de prettige begeleiding en samenwerking niet alleen afgelopen zaterdag, maar zeker ook in de week daarvoor. Je hebt ons, en zeker mam, op een prettige manier aan de hand genomen met een prachtige uitvaartdienst tot gevolg.Nogmaals, hartstikke bedankt!

- Familie Van Megen (Broekhuizen)
Lieve Yvonne, Ron en team.

Wij willen jullie graag bedanken voor jullie fijne begeleiding bij het overlijden en afscheid van mijn man, ozze pap en opa, Leo van Soest. Vanaf het eerste contact was het gevoel goed. We wisten wanneer Leo ging sterven en daardoor hadden we vantevoren al een telefoontje gepleegd met Yvonne. Dat was een fijn gesprek. Op de dag zelf kregen we nog een lief berichtje om ons sterkte te wensen. Zo' n klein gebaar, dat doet je goed. Ron Bosmans heeft ons door de dagen geleid op een hele prettige manier. We hebben samen een prachtige rouwkaart gemaakt, pap kon bij zijn jongste dochter thuis opgebaard worden. Al pap en onze wensen konden we bespreken en uitvoeren. Door deze fijne begeleiding konden we pap het mooiste afscheid geven. Jullie zijn kanjers! Samen met het team van de balseming, de spreekster bij het afscheid, Ingrid van der Beele en de mensen bij de Leste Geulde zijn jullie echt goud waard. Dank voor alles.

- Familie van Soest (Horst)
Lieve Yvonne en haar team.

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen, vertrouwen, en vooral het meedenken bij het afscheid van onze moeder. Het voelde meteen goed. Yvonne, je bent erg gedreven en persoonlijk betrokken wat wij erg waarderen, daarbij ook professioneel. Wij hebben deze periode als heel fijn en warm ervaren. Dankjewel voor alle goede zorgen, wij kijken met een goed gevoel terug op dit moeilijk maar zeker mooi afscheid. Al die extra's zoals, de roos van Jericho, en de steen amazoniet geeft het een persoonlijk tintje. Een gouden tip van jou om moeder te laten balsemen, dit raden we iedereen aan.

- Familie Tacken (Sevenum)
Liefdevol begeleid.

Graag spreken wij onze dank uit aan Yvonne Vos, Ron Bosmans en de rest van het team voor de liefdevolle manier waarop zij ons begeleid hebben bij het afscheid van onze lieve echtgenoot, vader en opa Piet. Bij een overlijden horen veel emoties en er moet in korte tijd veel geregeld worden. We hebben ons de hele tijd begrepen en gesteund gevoeld. De contacten met iedereen uit het team voelden warm en vertrouwd. We kijken terug op een heel bijzonder afscheid dat helemaal paste bij wie Piet was. Enorm bedankt voor al jullie hulp, ideeën en goede zorgen, Yvonne en Ron en alle anderen uit het team!

- Familie Snellen (Sevenum)
Dank je wel.

Geheel onverwacht en onvoorbereid maakten we onlangs kennis met Yvonne Vos en haar team. Ron nam ons bij de "hand"en we maakten stap voor stap een plan voor een mooi, waardig en respectvol afscheid van ozze Pap. We voelde ons gesteund en gedragen. Er was ruimte voor verdriet, twijfel en zorgen. En zoals onze moeder het zei "het voelt zo eigen en vertrouwd". Niets was onbespreekbaar of teveel. Uiteindelijk kunnen we terugkijken op waardevolle dagen voorafgaand aan de uitvaart. En ook een mooie passende afscheidsdienst binnen de huidige mogelijkheden. Dank voor de professionele, persoonlijke, warme toegewijde aanpak. Afscheid nemen van een dierbare doet pijn. Maar als je hierop terug mag kijken met een goed gevoel dan is dit een dierbare herinnering die troost bied en zeer waardevol is. Nogmaals een Dank je wel voor jouw Yvonne en jou team.

- Familie Heesen (Sevenum)
Lieve Yvonne en het team.

Toen jij bij ons kwam na het overlijden van Herman, voelde het direct warm en goed aan. Net of we je al jaren kenden en we hebben al wat uitvaart verzorgers gehad en niemand zo fijn als jij. Alles kon bij jou en wat niet kon regelde je alsnog. Ook al mailde ik je nog laat in de avond. je dacht zo goed mee en alles ging letterlijk met een lach en traan. Daardoor heeft Herman een mooie uitvaart gehad en zoals hij zei "ut waas good" en toedeledokie. Super bedankt voor alles!

- Familie Niessen (Baarlo)
Een liefdevol afscheid.

Hallo team Yvonne Vos, Stukje bij beetje werden wij meegenomen in het proces van het organiseren van de uitvaart dienst en het loslaten van mijn vader. Zo mooi hoe alle opties op het juiste moment te berde werden gebracht. Als voorbeeld. Er werd de eerste dagen geopperd dat we misschien op de dag van de afscheidsdienst zelf de kist konden sluiten. Ik stond daar toen nog niet helemaal voor open. Kon me daar geen voorstelling van maken. Maar we hoefden nog helemaal niets te beslissen. Op de dag van het afscheid in Aerdehof (prachtige plek) waren we die morgen vroeg aanwezig. Mijn man moest zijn gitaar nog stemmen en even inspelen. Hij zat daar bevlogen te spelen toen er terloops werd medegedeeld dat ze pap wilden gaan halen en dat de kist nog open was. Op dat moment voelde het zo natuurlijk dat ik niet meer twijfelde en het juist heel fijn vond pap nog een laatste maal te zien. Samen met mam en mijn kinderen. Wiek speelde ondertussen voor pap zijn nummer zoals hij zo vaak had gedaan toen pap nog leefde. Samen hebben we toen de laatste rituelen uitgevoerd. Het dekentje in de kist, de kleinkinderen die de deksel sloten. Hierna de bloemen schikken, de kaarsjes, de foto en de jeu d boules ballen neerleggen. Het voelde allemaal mooi en goed om te doen. Dank hiervoor Ron Bosman dat je ons daarin begeleidde. Wij hebben de begeleiding als heel professioneel en vooral als heel warm ervaren. Zodat wij nu met liefde terug kunnen kijken op een prachtige afscheidsdienst/ viering van pap. Ook dank Yvonne dat je de optie van Aerdehof besprak. Met de loopkoets door de prachtige boslaan naar het crematorium was voor ons de juiste afsluiting.

- Familie Vousten (Horst)
Bedankt

Bedankt voor het mooie kaartje een jaar na het mooie afscheid van Grad, heel attent.

- Familie Seuren (Melderslo)
Os Minke.

Yvonne, Erwin en medewerkers, heel veel dank voor het verzorgen van de uitvaart van onze dochter en zusje Minke. "She believed she could, so she did!" Onze wens was om veel van de uitvaart zelf te regelen, dit hebben jullie aangevoeld en begrip voor getoond. Jullie waren meedenkend en openstaand voor alles wat wij in gedachten hadden. Met veel respect, creativiteit en een warm hart hebben jullie het mogelijk gemaakt om Minke het afscheid te geven wat ze graag wilde en verdiende. Heel veel dank hiervoor!

- Familie Geurts (Horst)
Gedreven, creatief en betrouwbaar.

Onlangs heb ik het voorrecht gehad om met Yvonne te mogen werken tijdens een uitvaart. Wat mij direct opviel was de positieve houding die zij in haar werk uitstraalt. Zij is gedreven, creatief en betrouwbaar in haar werk. Kortom een prettige dame om mee te mogen werken. Juist in de uitvaartbegeleiding is dit van groot belang!

- Ron Hoogendijk/Rouwharley (Ermelo)
Met zoveel gedrevenheid, passie, liefde, respect en waardigheid.

En dan staat je leven op de kop en moet je een uitvaart regelen. Niets is dan goed genoeg om het afscheid van mam / oma compleet te maken. Uitvaart ondernemer. Wellicht samen met mij zijn er velen die daar een bepaald oordeel of beeld over hebben. Yvonne kwam bij ons en vanaf het eerste moment had ik meteen het gevoel, mam is in goede handen.

Met zoveel gedrevenheid, passie, liefde, respect en waardigheid. Wat zo'n bizarre periode is als nabestaanden waarin je wordt geleefd zorgt Yvonne ervoor dat je tijdig even stil staat. Niets maar dan ook niets is (te) gek. Alles is mogelijk. Yvonne staat dicht bij je als persoon. Geen poes pas. Gewoon normaal. Yvonne (en haar team) zijn echt van onschatbare waarde tijdens deze periode van afscheid. Ga voor goud. Ga voor Yvonne.

- Familie Joppen (Maasbree)
Bedankt!

Met liefde en passie... maar jullie team geeft nog zoveel meer. Dankzij jullie heeft pap/opa ondanks de beperkte maatregelen die op dit moment gelden een mooi en heel bijzonder afscheid gehad. Yvonne denkt in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Yvonne je ben een topper!

- Familie Madou (Baarlo)
Met passie en liefde...

zo omschrijf jij je werkwijze van jou en jouw team op je site. Dat is ook precies zoals wij het hebben ervaren. Van ons zouden de woorden, deskundig, warm, persoonlijk, laagdrempelig en creatief toegevoegd mogen worden. De wens was een klein en intiem afscheid, nou... dat is op grootse wijze gelukt! Niet alleen kijken wij dankbaar, tevreden en met een glimlach terug maar ook zeker vooruit. Dankjewel!

- Ingrid Houben namens familie Houben (Horst)
Mooi en respectvol afscheid

Hoi Yvonne en medewerkers, graag wil ik jullie nog persoonlijk bedanken voor de goede zorgen bij het organiseren van de uitvaart van pap. In het bijzonder jou Yvonne. Je hebt het heel goed begeleid, dat geschakeld tussen serieus en humor... dat lijkt mij soms best ingewikkeld. Dat doe je geweldig! Ondanks dat er bij het afscheid veel "mixed feelings" waren, kijken wij terug op een mooi en respectvol afscheid. Bedankt daarvoor. Juist bij ingewikkelde relaties is goed afscheid nemen heel belangrijk.

- M. Steeghs (Melderslo)
Woord van dank

Een uitvaart verzorgen voor je dierbare is iets wat je maar een keer kunt doen. Dus wil je dit ook goed doen. Yvonne en haar collega’s voelden precies aan waar we behoefte aan hadden en hielpen ons met al het “regel” werk waardoor we geen moment bang waren dat we iets zouden vergeten. In deze droevige tijd voelden we ons verbonden en vonden veel troost bij elkaar. Het samenwerken met Yvonne was persoonlijk, meelevend, meedenkend en professioneel wij willen haar daar ook hartelijk voor danken. Het was voor ons en alle aanwezigen een onvergetelijk mooi en warm afscheid waardoor we onze dierbare voor altijd in ons hart kunnen sluiten.

- J. van Hegelsom (Horst)

Reactie sturen

Plaats u bericht via een e-mail aan info@uitvaartverzorgingyvonnevos.nl of via onderstaand formulier:

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn van kracht.