Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek.

Gedreven, creatief en betrouwbaar.

Onlangs heb ik het voorrecht gehad om met Yvonne te mogen werken tijdens een uitvaart. Wat mij direct opviel was de positieve houding die zij in haar werk uitstraalt. Zij is gedreven, creatief en betrouwbaar in haar werk. Kortom een prettige dame om mee te mogen werken. Juist in de uitvaartbegeleiding is dit van groot belang!

- Ron Hoogendijk/Rouwharley (Ermelo)
Met zoveel gedrevenheid, passie, liefde, respect en waardigheid.

En dan staat je leven op de kop en moet je een uitvaart regelen. Niets is dan goed genoeg om het afscheid van mam / oma compleet te maken. Uitvaart ondernemer. Wellicht samen met mij zijn er velen die daar een bepaald oordeel of beeld over hebben. Yvonne kwam bij ons en vanaf het eerste moment had ik meteen het gevoel, mam is in goede handen.

Met zoveel gedrevenheid, passie, liefde, respect en waardigheid. Wat zo'n bizarre periode is als nabestaanden waarin je wordt geleefd zorgt Yvonne ervoor dat je tijdig even stil staat. Niets maar dan ook niets is (te) gek. Alles is mogelijk. Yvonne staat dicht bij je als persoon. Geen poes pas. Gewoon normaal. Yvonne (en haar team) zijn echt van onschatbare waarde tijdens deze periode van afscheid. Ga voor goud. Ga voor Yvonne.

- Familie Joppen (Maasbree)
Bedankt!

Met liefde en passie... maar jullie team geeft nog zoveel meer. Dankzij jullie heeft pap/opa ondanks de beperkte maatregelen die op dit moment gelden een mooi en heel bijzonder afscheid gehad. Yvonne denkt in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Yvonne je ben een topper!

- Familie Madou (Baarlo)
Met passie en liefde...

zo omschrijf jij je werkwijze van jou en jouw team op je site. Dat is ook precies zoals wij het hebben ervaren. Van ons zouden de woorden, deskundig, warm, persoonlijk, laagdrempelig en creatief toegevoegd mogen worden. De wens was een klein en intiem afscheid, nou... dat is op grootse wijze gelukt! Niet alleen kijken wij dankbaar, tevreden en met een glimlach terug maar ook zeker vooruit. Dankjewel!

- Ingrid Houben namens familie Houben (Horst)
Mooi en respectvol afscheid

Hoi Yvonne en medewerkers, graag wil ik jullie nog persoonlijk bedanken voor de goede zorgen bij het organiseren van de uitvaart van pap. In het bijzonder jou Yvonne. Je hebt het heel goed begeleid, dat geschakeld tussen serieus en humor... dat lijkt mij soms best ingewikkeld. Dat doe je geweldig! Ondanks dat er bij het afscheid veel "mixed feelings" waren, kijken wij terug op een mooi en respectvol afscheid. Bedankt daarvoor. Juist bij ingewikkelde relaties is goed afscheid nemen heel belangrijk.

- M. Steeghs (Melderslo)
Woord van dank

Een uitvaart verzorgen voor je dierbare is iets wat je maar een keer kunt doen. Dus wil je dit ook goed doen. Yvonne en haar collega’s voelden precies aan waar we behoefte aan hadden en hielpen ons met al het “regel” werk waardoor we geen moment bang waren dat we iets zouden vergeten. In deze droevige tijd voelden we ons verbonden en vonden veel troost bij elkaar. Het samenwerken met Yvonne was persoonlijk, meelevend, meedenkend en professioneel wij willen haar daar ook hartelijk voor danken. Het was voor ons en alle aanwezigen een onvergetelijk mooi en warm afscheid waardoor we onze dierbare voor altijd in ons hart kunnen sluiten.

- J. van Hegelsom (Horst)

Reactie sturen

Plaats u bericht via een e-mail of via onderstaand formulier:

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Algemene voorwaarden zijn van kracht.